NBA | "Ρόντο, σε θέλουμε... σκόρερ!"

Ο Ντοκ Ρίβερς του ζήτησε να γίνει... σκόρερ, να επιτεθεί πιο δυνατά και γενικότερα να ξεδιπλώσει στο παρκέ νέα στοιχεία του πολύπλευρου ταλέντου του... Και εκείνος εφάρμοσε κατά γράμμα τις εντολές, κάνοντας ακόμα περισσότερα πράγματα!

Ο λόγος για τον Ραζόν Ρόντο, ο οποίος ήταν... χάρμα οφθαλμόν στη Βοστώνη στην αναμέτρηση με τους Χιτ, όπου η ομάδα του έφτασε στη νίκη με 91-72, πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση.

"Είπαμε στον Ρόντο

ότι χρειαζόμασταν να γίνει ένας σκόρερ. Όχι πλέι-μέικερ, αλλά σκόρερ", δήλωσε ο τεχνικός των Σέλτικς μετά το παιχνίδι στο "Garden" και πρόσθεσε: "Ξεκίνησε δυνατά στην αρχή του αγώνα κάνοντας ότι ακριβώς του είπα και πίστεψα ότι αυτό θα είναι καλό για όλους τους συμπαίκτες του".

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ ήταν καταιγιστικός, πετυχαίνοντας το πέμπτο του τρίπλ-νταμπκ τη φετινή σεζόν, καθώς σκόραρε 16 πόντους, μοίρασε 14 ασίστ και μάζεψε 11 ριμπάουντ. Μάλιστα, στην τρίτη και καθοριστική περίοδο, όπου οι "κέλτες" επέβαλαν... φρενήρη ρυθμό και σε συνδυασμό με την αστοχία του Μαϊάμι έφτασαν σε επί μέρους σκορ 31-12, ο Ρόντο έδωσε 8 πάσες... πάρε-βάλε!

Παράλληλα, ήταν το 13ο συνεχόμενο ματς που καταγράφει στη στατιστική του τουλάχιστον 10 ασίστ!

"Τέσσερα ή πέντε παιδιά ήρθαν σε μένα και μου είπαν να γίνω πιο επιθετικός και να τους δείξω πόσο υπέροχος πόιντ γκαρντ είμαι", σχολίασε ο Ρόντο και συμπλήρωσε: "Και εγώ από τη μεριά μου απλά προσπάθησαν να βγω στο παρκέ και να είμαι εξαιρετικός".

Keywords
Τυχαία Θέματα