NBA | Πυρ και μανία ο Λάρι Ντρου!

Οι Χοκς... κατάφεραν να πετύχουν μόλις 58 πόντους στο Σικάγο απέναντι στους Μπουλς, με φυσικό επακόλουθο να γνωρίσουν την ήττα (97-58), γεγονός που εξόργισε τον Λάρι Ντρου ο οποίος προανήγγειλε αλλαγές στην ομάδα της Ατλάντα και συγκεκριμένα στη βασική πεντάδα.

"Αυτό ήταν πολύ, πολύ ντροπιαστικό. Ξεκινήσαμε τη σεζόν παίζοντας ομαδικό μπάσκετ, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχουμε χάσει αυτή την αίσθηση και στις δύο άκρες του παρκέ", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των "γερακιών", που ήταν φανερά απογοητευμένος από το πρόσωπο που παρουσίασαν οι παίκτες του στο παρκέ του

"United Center".

"Γι αυτό που έγινε, εγώ πραγματικά δεν φέρω καμία ευθύνη. Η ομάδα μου ξεκίνησε καλά τη χρονιά με τους παίκτες να έχουν εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον, όμως αυτό δεν υπάρχει πλέον. Και ειλικρινά δεν έχω ιδέα για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Θα έλεγα ότι ήρθε η ώρα να ταρακουνήσουμε τα πράγματα. Επιστρέφοντας στην έδρα μας στην Ατλάντα για τον αγώνα με τους Μπρούκλιν Νετς, σίγουρα θα υπάρξουν ορισμένες αλλαγές. Πρέπει να βρούμε ένα γκρουπ παικτών το οποίο θα είναι ανταγωνιστικό και στις δύο άκρες του παρκέ, παίζοντας σε υψηλό επίπεδο χωρίς δικαιολογίες και δίχως να κατηγορεί ο ένας τον άλλον. Πρέπει οι παίκτες μου να βγουν στο παρκέ και να παίξουν όπως στην αρχή της σεζόν", συμπλήρωσε ο 54χρονος Αμερικανός κόουτς.

Απομένει, λοιπόν, να δούμε στην πράξη τις αλλαγές που έχει στο μυαλό του ο Λάρι Ντρου, ούτως ώστε να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα των Χοκς. Θυμίζουμε ότι τα "γεράκια" μετρούν 7 ήττες στα τελευταία 10 παιχνίδια τους, δείγμα ότι διανύουν περίοδο κρίσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα