NBA | Προκόροφ: "Με νοιάζει μόνο το πρωτάθλημα"

Ο Μικαήλ Προκόροφ θέλει όσο τίποτα άλλο να δει τους Νετς να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν, γι’ είναι αναγκασμένος να κάνει τα πάντα χωρίς να υπολογίζει τα χρήματα.

Τι κι αν η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει ένα σωρό χώρες; Ο Ρώσος μεγιστάνας είναι στον… κόσμο του, αφού σπατάλησε πολλά λεφτά προκειμένου η ομάδα του να διεκδικήσει τον τίτλο στο NBA.

"Το μόνο που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, είναι να φτιάξω την ομάδα με έναν τρόπο που θα την βοηθήσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα" σχολίασε του συλλόγου

του Μπρούκλιν και πρόσθεσε: "Αυτό είναι το μοναδικό μου κριτήριο όταν επενδύω στους Νετς".

Ο Προκόροφ με την απόκτηση του Τζόνσον από τους Χοκς, την ανανέωση της συνεργασίας με τους Ντερόν, Λόπεζ, Χάμφρις και Ουάλας, αλλά και την υπογραφή συμβολαίων με τον Μίρζα Τελέτοβιτς και τον Σι Τζέι Ουότσον, είναι αναγκασμένος να πληρώσει ένα ποσό που μπορεί να ξεπεράσει τα 12 εκατομμύρια δολάρια σε φόρους πολυτελείας! Μάλιστα, οι Νετς θα πληρώνουν φόρους πολυτελείας μέχρι το καλοκαίρι του 2016, καθώς μονάχα για τον Ντερόν, τον Λόπεζ και τον Χάμφρις θα καταβάλει σχεδόν 290 εκατομμύρια δολάρια.

Όμως, ο ισχυρός άνδρας του Μπρούκλιν δεν… κολλάει στα λεφτά και προτίθεται να κάνει την ομάδα του όσο πιο δυνατή μπορεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα