NBA | Πολ: "Βαρέθηκα να τους βλέπω! "

Θηρίο στο κλουβί είναι ο Κρις Πολ! Ο 27χρονος πόιντ γκαρντ (1,83μ.) των Κλίπερς δεν βλέπει την ώρα και τη στιγμή που θα επιστρέψει και πάλι στην αγωνιστική δράση, ενώ τονίζει χιουμοριστικά ότι δεν αντέχει να βλέπει τους άλλους να παίζουν μπάσκετ και εκείνος να κάθεται…

Ο Αμερικανός All Star πριν από περίπου ένα μήνα πέρασε το κατώφλι του χειρουργείου, ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού. Προς το παρόν ο Πολ συνεχίζει

το πρόγραμμα θεραπείας προκειμένου να καταφέρει να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στον μαγικό πλανήτη, ωστόσο δεν έχει καθοριστεί ακόμα πόσο καιρό θα μείνει εκτός παρκέ.

Και όπως είναι απόλυτα λογικό, η κατάσταση αυτή έχει αρχίσει και… τρελαίνει τον άσο της ομάδας του Βίνι Ντελ Νέγκρο!

"Ο αντίχειρας είναι καλύτερα αλλά απέχω ακόμα μερικές εβδομάδες από το να είμαι έτοιμος να παίξω. Βαρέθηκα να βλέπω τους άλλους να παίζουν", δήλωσε γεμάτος ανυπομονησία ο Πολ.

Οι Κλίπερς ενισχύθηκαν κυρίως με βετεράνους παίκτες στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και συγκεκριμένα με τους Τζαμάλ Κρόφορντ, Γκραντ Χιλ, Λαμάρ Όντομ, Ουίλι Γκριν, Ράιαν Χόλινς, Ρόνι Τουριάφ και Ματ Μπαρνς. "Τα αποδυτήρια μας γέμισαν από έμπειρους παίκτες που ξέρουν τι χρειάζεται για να νικήσουν", σχολίασε ο Πολ για τα νέα αποκτήματα της ομάδας, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους που έχουν οι Κλιπς για τη νέα σεζόν.

"Νομίζω ότι αυτή η ομάδα έχει την ευκαιρία να είναι όπως πέρυσι και εύχομαι να προχωρήσουμε λίγο παραπέρα", κατέληξε ο 27χρονος πλέι μέικερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα