NBA | "Πλέι οφ και υγιής Ρούμπιο"

Τη συμμετοχή στα πλέι οφ της νέας σεζόν στο NBA έχουν θέσει ως πρωταρχικό στόχο στη Μινεσότα, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Γκλεν Τέιλορ, ο οποίος στάθηκε στην παρουσία του Ρίκι Ρούμπιο.

Τον περασμένο Μάρτιο ο Ισπανός πόιντ γκαρντ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό του γόνατο και μέχρι στιγμής η αποθεραπεία του βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο. Μάλιστα, οι πρόσφατες ιατρικές εκτιμήσεις αναφέρουν ότι υπάρχει σοβαρή

πιθανότητα ο διεθνής άσος να επιστρέψει στην ενεργό δράση πριν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας των Τίμπεργουλφς, κάτι που αναμένεται να χαροποιήσει ιδιαίτερα τον Τέιλορ.

"Οι ιατροί μου έχουν πει πως προοδεύει. Κανονικά θα επέστρεφε τον Ιανουάριο. Σε λίγες εβδομάδες θα αρχίσει τις προπονήσεις και λογικά θα επανέλθει στη δράση τον Δεκέμβριο", είπε αρχικά ο 71χρονος επιχειρηματίας.

Στη συνέχεια μίλησε για τους στόχους της ομάδας του, η οποία έχει θέσει ψηλότερα τον πήχη από πέρσι. "Έχουμε μία δύσκολη πρόκληση, αλλά αυτή δεν με φοβίζει. Έχουμε καλό προπονητή (σ.σ. Ρικ Έιντελμαν) και μερικούς από τους παίκτες που θέλαμε. Αν αποφύγουμε τους τραυματισμούς και ο Ρίκι επιστρέψει σύντομα, τότε ο στόχος μας θα είναι η πρόκριση στα πλέι οφ".

Keywords
Τυχαία Θέματα