NBA | "Πηγαίνει πολύ καλά ο Ρόουζ"

Απόλυτα ευχαριστημένος από τον τρόπο που δουλεύει ο Ντέρικ Ρόουζ στην αποθεραπεία του είναι ο Τομ Τιμποντό, ο οποίος τόνισε ότι δεν είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί το κενό ενός τόσο σπουδαίου παίκτη.

«Πηγαίνει πολύ καλά. Πρέπει να είσαι και υπομονετικός σε μια τέτοια περίπτωση. Είναι πολύ επιμελής και έχει αρχίσει σταδιακά να κάνει κινήσεις και μερικά σουτ. Νιώθει αρκετά καλά και πρέπει όλοι να κάνουμε υπομονή», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των Μπουλς και συνέχισε:

«Εμείς βλέπουμε καθημερινά την πρόοδό του

και την σκληρή δουλειά που κάνει, καθώς βρίσκεται συνεχώς κοντά στους συμπαίκτες του. Φυσικά και μας λείπει, αφού είναι αδύνατο να αντικαταστήσεις έναν παίκτη σαν τον Ντέρικ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ο καθένας ατομικά την δουλειά που πρέπει. Να δουλέψουμε δηλαδή σαν ομάδα και να ξέρουμε τους ρόλους μας στο παρκέ. Αυτό πρέπει να το κάνουμε είτε είναι ο Ντέρικ μαζί μας είτε όχι. Η συγκέντρωση είναι πάνω απ' όλα και αυτό θα μας βελτιώσει αγωνιστικά, κάτι άλλωστε που είναι και αυτό που ζητάμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα