NBA | Ουέιντ εναντίον Ουέιντ

Στα χαρακώματα βρίσκονται ο Ντουέιν Ουέιντ και η πρώην σύζυγός του, Σαβόν καθώς η τελευταία τον κατηγόρησε ότι βιαιοπραγούσε εναντίον της.

Αυτές τις μέρες ο Ντουέιν Ουέιντ τρέχει και δεν φτάνει για την προώθηση του βιβλίου του, το οποίο τιτλοφορείται "Πρώτα πατέρας". Η πρώην σύζυγος του σταρ των Χιτ, Σαβόν σε τηλεοπτική συνέντευξη του παραχώρησε κατηγόρησε τον Ουέιντ ότι την χτύπησε όταν ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους το 2007. Μάλιστα η πρώην κ. Ουέιντ

δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι ο σταρ του ΝBA έχει κακοποιήσει λεκτικά και τον μεγάλο γιο της οικογένειας.

"Λίγο πριν μπω στο νοσοκομείο για να φέρω στο κόσμο το παιδί μας στη Φλόριντα, ξύπνησα μέσα στη νύχτα επειδή δεν ένιωθα καλά λόγω της εγκυμοσύνης. Ο Ντουέιν άρχισε να με βρίζει και να μου λέει να σκάσω. Με έπιασε από τα μαλλιά και στη κυριολεξία με σήκωσε πάνω από το δικό του κεφάλι και με πέταξε στο μπάνιο. Είχαμε στο μπάνιο μας μια ντιβανοκασέλα και με έσπρωξε πάνω της, με αποτέλεσμα η πλάτη μου να σπάσει σε τέσσερα σημεία και το κεφάλι μου να χτυπήσει στο μαρμάρινο δάπεδο. Προσπάθησα να σηκωθώ κλαίγοντας για να πιάσω το ασύρματο τηλέφωνο που ήταν στο δωμάτιο για να τηλεφωνήσω στην Αστυνομία αλλά μόλις το αντιλήφθηκε, έκανε σαν υστερικός. Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο βίαιη. Μου άρπαξε το τηλέφωνο από τα χέρια και το πέταξε πάνω στο κορμί μου τόσο δυνατά που έγινε κομμάτια", ήταν τα όσα δήλωσε η πρώην κ. Ουέιντ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι ο Ντουέιν Ούειντ έχει την πλήρη κηδεμονία των δύο ανήλικων γιων του, του 12χρονου Ζάιρ Μπλέσινγκ και του 5χρονου, Ζιόν Μαλάσι Αραμις. Η Σαβόν έχει βρεθεί κατά το παρελθόν έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στη φυλακή, επειδή δεν επέτρεπε στον Ουέιντ να βλέπει τα παιδιά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα