NBA | Όντεν: "Θα προσπαθήσω σκληρά και ό,τι βγει..."

Ο Γκρεγκ Όντεν σε δηλώσεις του τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος από το γεγονός ότι υπέγραψε στην πρωταθλήτρια ομάδα του ΝΒΑ, τους Μαϊάμι Χιτ και δεν παρέλειψε να πει ότι αν και έχει "γεράσει" το κορμί του, θα τα δώσει όλα στα παρκέ.

Ο 25χρονος σέντερ, ένας από τους πιο άτυχους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ, αποκάλυψε τη συνομιλία με τον γιατρό του, τον Φεβρουάριο του 2012, μετά την εγχείριση στα γόνατα του.

"Γίνε

ένας απλός άνθρωπος και ζήσε τη ζωή σου. Θα είσαι μία χαρά αν απλώς φύγεις από εδώ (σ.σ το ιατρείο) και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς για φυσιοθεραπείες", είπε ο Ιατρός του σύμφωνα με τον Όντεν.

"Και το έκανα. Για δύο εβδομάδες. Και μετά άνοιξα την τηλεόραση και έβλεπα μόνο αγώνες ΝΒΑ", είπε το νέο απόκτημα των Χιτ.

O Νο.1 στο ντραφτ του 2007, υποστήριξε μάλιστα πως δεν θα "προσέξει" στις προπονήσεις. Θα τα δώσει όλα και ότι βγει.

"Εχω ένα γερασμένο κορμί και το καταλαβαίνω. Το σώμα μου δεν είναι όπως όταν ήμουν 18 χρονών και έτρεχα όλη τη μέρα πηδώντας πάνω από αντιπάλους. Δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο λόγω των πολλών τραυματισμών μου. Θα παίξω όμως όσο πιο σκληρά μπορώ και θα πηδήξω πάνω από αντιπάλους και θα προσπαθήσω να τρέχω όλη τη μέρα. Αν με αφήσει το σώμα μου θα το κάνω. Έπειτα από τρία χρόνια που βρίσκομαι εκτός δράσης θα κάνω απλώς ό,τι μπορώ και το σώμα μου θα κάνει κι αυτό ό,τι μπορεί. Αν το σώμα μου πει ΄όχι’, τότε είπε ‘όχι’. Αλλά δεν ανησυχώ καν για αυτό. Θα παίξω χωρίς να σκέφτομαι ότι θα τραυματιστώ. Αν συμβεί κάτι κακό, τότε απλώς θα συμβεί. Αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλω είναι να παίξω μπάσκετ".

Ο άλλοτε παίκτης των Μπλέιζερς έκλεισε λέγοντας: "Ξέρω ότι θα είναι μεγάλη διαδικασία. Μόλις μπω στο γήπεδο, αν παίξω πέντε λεπτά, βγω από το παρκέ και είμαι υγιής και μπορέσω να παίξω στον επόμενο αγώνα, αυτό είναι που ενδιαφέρει πραγματικά. Για εμένα, το μεγαλύτερο χαμόγελό μου θα έρθει όταν μπορέσω να παίξω σε αγώνες. Τη δεδομένη στιγμή μπορώ να περπατήσω, να τρέξω, να πηδήξω, τα κάνω όλα".

Ο Όντεν, έκανε ντεμπούτο στο ΝΒΑ, ένα χρόνο μετά την επιλογή του στο ντραφτ, απέναντι στους Λέικερς, ενώ σκόραρε τους πρώτους του πόντους στις 13 Νοεμβρίου του 2008, απέναντι στους... Μαϊάμι Χιτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα