NBA | Όντεν, η επιστροφή!

Για ακόμα μία φορά ο Γκρεγκ Όντεν θα επιδιώξει να επιστρέψει στα παρκέ του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο με στόχο να δείξει ότι είναι επιτέλους υγιής και να παίξει το μπάσκετ που ξέρει. Όλα αυτά θα γίνουν τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του παίκτη, που δείχνει πολύ σίγουρος για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πελάτης του.

"Ο Γκρεγκ Όντεν θα παίξει στο NBA

την επόμενη σεζόν, είμαι 100% σίγουρος γι’ αυτό", ανέφερε αρχικά ο Κόνλεϊ για τον Αμερικανό σέντερ, ο οποίος γίνεται 25 χρονών στις 25 Ιανουαρίου.

"Μέχρι στιγμής έχω μιλήσει με πολλές ομάδες, ωστόσο δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με τους Χιτ. Θα θεωρήσω, λοιπόν, ακραίες τις φήμες περί απόκτησης του Όντεν από την ομάδα του Μαϊάμι μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Ο καθένας θα ήθελε να παίξει σε ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο στο NBA και οι Χιτ είναι μία από αυτές και μάλιστα έχουν ανάγκη από ένα ψηλό", πρόσθεσε ο μάνατζερ του Όντεν.

Ο άσος από το Μπάφαλο της Νέας Υόρκης ήταν επιλογή στο νούμερο ένα του ντραφτ του 2007 από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και με τα προσόντα που έχει φαινόταν ότι θα αφήσει εποχή στον μαγικό πλανήτη... Ωστόσο, δεν μπόρεσε να ξεδιπλώσει στο παρκέ τις αρετές του, καθώς οι συνεχόμενοι τραυματισμοί δεν του το επέτρεψαν. Μένει να δούμε, λοιπόν, αν αυτή τη φορά η απόπειρα επιστροφής του Όντεν στη δράση θα στεφθεί με επιτυχία ή θα ταλαιπωρηθεί πάλι από τα συνηθισμένα προβλήματα τραυματισμών...

Keywords
Τυχαία Θέματα