NBA | Ομάδα με όλη τη σημασία...

Οι Ρόκετς βρίσκονται σε δαιμονιώδη κατάσταση και αυτή τη στιγμή παίζουν το καλύτερο μπάσκετ μέσα στη σεζόν, με τα θετικά αποτελέσματα που έρχονται να είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς...

Το χθεσινό διπλό στο Σακραμέντο ήταν το τρίτο συνεχόμενο, καθώς είχαν προηγηθεί αυτά σε Σικάγο και Λος Άντζελες, με τις "ρουκέτες" να μετρούν αισίως 7 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια τους. Μάλιστα, προσπέρασαν τους Μάβερικς στην κατάταξη της Δύσης, σκαρφαλώνοντας στην έκτη θέση και δείχνουν πως θα αποτελέσουν πολύ σκληρό καρύδι στα πλέι οφ.

Η ομάδα του Χιούστον δεν πτοείται από την απουσία του Κέβιν

Μάρτιν, ο οποίος είναι εκτός παρκέ σχεδόν ένα μήνα, διάστημα που έλειπε και ο Κάιλι Λόουρι, ο οποίος, όμως, επέστρεψε χθες στην αγωνιστική δράση.

Οι "ρουκέτες" επικράτησαν εύκολα των Κινγκς με 104-87, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κόρτνεϊ Λι, ο οποίος σε 37 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 25 πόντους με 11/18 δίποντα και έκανε 4 κλεψίματα. Ωστόσο, ο ίδιος δεν στάθηκε στη δική του απόδοση, αλλά στο γεγονός ότι οι Ρόκετς είναι ομάδα με όλη τη σημασίας της λέξεως!

"Είμαστε μια ομάδα με βάθος και όλοι μπορούν να αποδώσουν καλά", σχολίασε ο Λι και πρόσθεσε στη συνέχεια: "Κυκλοφορούμε την μπάλα και παίζουμε εξαιρετικά στην επίθεση. Από τη στιγμή που θα έχουμε όλα παιδιά σε καλή κατάσταση, τότε θα είμαστε πολύ επικίνδυνη ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα