NBA | Μέμφις και Νέα Υόρκη για Ντελόντε

Ο Ντελόντε Ουέστ δεν έχει συμβόλαιο με κάποια ομάδα του NBA και αυτό κάνει αυτομάτως ελκυστική την περίπτωσή του.

Μέχρι στιγμής δύο είναι οι οργανισμοί του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Οι Γκρίζλις και οι Νικς. Αμφότερες αναζητούν στην αγορά παίκτη που είναι ικανός να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα και να προσφέρει ποιοτικά λεπτά ερχόμενος κυρίως από την άκρη του πάγκου. Ψηλά στη λίστα των δύο ομάδων είναι ο πρώην άσος των Ντάλας Μάβερικς, Ντελόντε Ουέστ, ο οποίος ολοκλήρωσε

τη φετινή σεζόν στο NBDL με τους Texas Legends.

Ο 30χρονος έχει εκκεντρικό χαρακτήρα και είναι αρκετά ιδιόρρυθμος, ωστόσο αν μη τι άλλο είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και κανείς δεν αμφισβητεί τι είναι ικανός να κάνει μέσα στο παρκέ, στην καλή του βραδιά.

Γκρίζλις και Νικς έχουν λάβει υπόψη τους αυτά τα στοιχεία και ετοιμάζονται να κινηθούν για την απόκτησή του. Η ομάδα του Μέμφις φαίνεται πως έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, λόγω της ύπαρξης του Τόνι Άλεν στο ρόστερ, με τον οποίο ο Ουέστ συνυπήρξε στους Μπόστον Σέλτικς για μια τριετία (2004-2007). Επιπλέον, ο Άλεν δήλωσε πως θα ήθελε πολύ να αγωνιστεί ξανά στο πλευρό του Ντελόντε και φαίνεται πως οι παράγοντες των "Αρκούδων" πήραν στα σοβαρά το "θέλω" του 31χρονου γκαρντ/φόργουορντ.

Θυμίζουμε πως ο Άλεν είχε τονίσει σε δηλώσεις του για τις ανάγκες των Γκρίζλις πως "χρειαζόμαστε έναν αναπληρωματικό πόιντ γκαρντ. Ο Ντελόντε Ουέστ είναι διαθέσιμος. Θα μου άρεσε πολύ να τον είχαμε στην ομάδα μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα