NBA | Με τα παπούτσια του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ, πλήρωσε τα δίδακτρα και ξεχρέωσε το αμάξι

Ο ένας και μοναδικός Μάικλ Τζόρνταν μας απασχολεί μέχρι και σήμερα. Το πώς και το γιατί μπορείτε να το διαβάσετε σε μια απίστευτη ιστορία που αφορά τον MJ, έναν πιτσιρικά από τη Γιούτα και ένα ζευγάρι παπούτσια.

Στις 11 Ιουνίου του 1997 ο ένας και μοναδικός, Μάικλ Τζόρνταν, είχε δώσει στους Σικάγο Μπουλς τη νίκη στον πέμπτο τελικό επί των Γιούτα Τζαζ τελειώνοντας το ματς με 38 πόντους, εφτά ριμπάουντ, πέντε ασίστ, τρία κλεψίματα και ένα κόψιμο. Μετά το τέλος του γνωστού και ως «Flu Game», καθώς ο ανεπανάληπτος

Τζόρνταν είχε παίξει τότε με στομαχικές διαταραχές, ένα παιδάκι που σκούπιζε το παρκέ και λεγόταν Πρέστον Τρούμαν, πλησίασε τον Τζόρνταν και του ζήτησε τα παπούτσια που φορούσε. Εκείνος του τα έδωσε και μάλιστα του τα υπέγραψε κιόλας.

Οι δύο τους είχαν αναπτύξει μια φιλία από τότε που ο Τρούμαν είχε αρχίσει να φέρνει στον Τζόρνταν μια σάλτσα μήλου πριν από τα παιχνίδια κατά τη διάρκεια της σεζόν 1996-1997. Αυτή η πράξη του Τρούμαν κέρδισε πολλά περισσότερα από την εμπιστοσύνη του Μάικλ Τζόρνταν. Επίσης του χάρισε και ένα ζευγάρι τρομερά κερδοφόρα, όπως αποδείχτηκε 16 χρόνια αργότερα, παπούτσια.

Για να καταφέρει να πληρώσει τα δίδακτρα των παιδιών του στο κολέγιο, αλλά και τις δόσεις για το αυτοκίνητο του, ο Τρούμαν πρόσφατα πούλησε τα υπογεγραμμένα παπούτσια του MJ τα ποία του τα είχε δώσει μετά το σπουδαίο παιχνίδι που είχε κάνει κόντρα στους Γιούτα Τζαζ. Τα παπούτσια αυτά πουλήθηκαν έναντι 104.000 δολαρίων και έτσι ο Τρούμαν κατάφερε να αποπληρώσει και τις δόσεις για το αυτοκίνητο, αλλά και να σπουδάσει τα παιδιά του.

Tα παπούτσια που πουλήθηκαν έναντι 104.000 δολαρίων...

Keywords
Τυχαία Θέματα