NBA | "Κάζο" για Λέικερς!

Με το χειρότερο τρόπο ξεκίνησαν τις... ανεπίσημες υποχρεώσεις τους οι Λέικερς, καθώς δέχτηκαν ηχηρό... χαστούκι από τους Ουόριορς, που διέλυσαν την ομάδα του Λος Άντζελες με 110-83.

Οι "λιμνάνθρωποι" παρατάχθηκαν στο Φρένσο της Καλιφόρνια δίχως τον Ντουάιτ Χάουαρντ, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι από τον πάγκο αφού δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στη μέση. Το σύνολο του Μάικ Μπράουν έδειξε πως θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να δέσει, ενώ αντίθετα οι "πολεμιστές" παρουσιάστηκαν πολύ δυνατοί και όπως φάνηκε πήραν στα σοβαρά το φιλικό.

Ο

Μπράουν χρησιμοποίησε συνολικά 19 παίκτες και κανένας βασικός δεν αγωνίστηκε πάνω από 18,5 λεπτά, με τους Ουόριορς να εκμεταλλεύονται άριστα αυτό το γεγονός και να κρατούν τους Λέικερς στο μηδέν επί ένα ολόκληρο δωδεκάλεπτο, πετυχαίνοντας παράλληλα ένα εντυπωσιακό σερί 35-0 από το 28ο μέχρι το 40ο λεπτό της αναμέτρησης!

Πρώτοι σκόρερ για το Λος Άντζελες με 10 πόντους έκαστος ήταν οι Κόμπε Μπράιαντ, Μέτα Ουόρλντ Πις και Τζόρνταν Χιλ, με τον Πάου Γκασόλ να προσθέτει 9 και τον Στιβ Νας στο ντεμπούτο του να σημειώνει 5 πόντους και να μοιράζει 3 ασίστ. Από την άλλη πλευρά, ο Μαρκ Τζάκσον είδε τον Ντέιβιντ Λι να είναι εξαιρετικός και να βάζει 19 πόντους, με τον Κλέι Τόμπσον να τον ακολουθεί με 18. Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ έπαιξε χωρίς τους ανέτοιμους Στέφεν Κάρι και Άντριου Μπόγκουτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα