NBA | Κάρι: "Ανυπομονώ να επιστρέψω"

Πως και πως περιμένει τη στιγμή που θα πατήσει και πάλι στα παρκέ του μαγικού πλανήτη ο Στέφεν Κάρι, ο οποίος προσπαθεί να αφήσει πίσω του την περσινή χρονιά.

Ο 24χρονος γκαρντ των Ουόριορς ταλαιπωρήθηκε πολύ τη σεζόν που πέρασε, καθώς χρειάστηκε να περάσει και την πόρτα του χειρουργείου για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ωστόσο δηλώνει ανυπόμονος να επιστρέψει, αφού πρώτα όμως έχει αποθεραπευτεί πλήρως.

"Είμαι σε καλή κατάσταση, πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος στο training camp. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καλά, ανυπομονώ να επιστρέψω στο παρκέ και

να βρω τον ρυθμό μου. Θέλω να αισθανθώ άνετος στο γήπεδο", ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός άσος του Γκόλντεν Στέιτ και πρόσθεσε: "Η περσινή ήταν η πρώτη δύσκολη σεζόν της καριέρας μου. Ήταν σκληρό να βλέπω τους συμπαίκτες μου να παλεύουν κι εγώ να είμαι ανήμπορος να τους βοηθήσω".

"Προσπάθησα να παραμείνω υπομονετικός. Κάνω τα πάντα. Κάνω σουτ, τρέχω, παίζω άμυνα, βγάζω όλες τις ασκήσεις χωρίς πρόβλημα. Έχασα αρκετό χρόνο, έχασα τον ρυθμό μου. Έχω ξεχάσει όσα συνέβησαν. Έκανα την επέμβαση, κάνω την αποθεραπεία μου και όταν νιώσω ότι έχω επιστρέψει στο 100%, θα δώσω τα πάντα για την ομάδα μου", συμπλήρωσε ο Κάρι.

Παράλληλα, μίλησε για τον πολύ καλό του φίλο και μέχρι πρότινος συμπαίκτη στους πολεμιστές, Ντόρελ Ράιτ, που μετακόμισε στη Φιλαδέλφεια. "Ο Dorell Wright σήμαινε πολλά για εμάς, όμως η ζωή συνεχίζεται. Έγιναν καλές κινήσεις και γεμίσαμε την περιφέρεια", είπε ο Κάρι, ενώ κλείνοντας σχολίασε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την εθνική ομάδα των ΗΠΑ, της οποίας ήταν μέλος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2010: "Παρακολούθησα όλα τα παιχνίδια. Έκαναν καλή εμφάνιση απέναντι σε μια σκληρή ομάδα όπως η Ισπανία. Ελπίζω σε τέσσερα χρόνια που θα είμαι ακόμη νέος, να εκπροσωπήσω την χώρα μου στο Ρίο".

Keywords
Τυχαία Θέματα