NBA | "Καμπάνα" σε Τζάκσον για τις απειλές προς τον Ιμπάκα!

Ο πολύπειρος Στέφεν Τζάκσον... δεν σηκώνει πολλά-πολλά και η υπερβολική -τουλάχιστον- αντίδραση του Σερζ Ιμπάκα να... ουρλιάζει μέσα στο πρόσωπο του φόργουορντ των Σπερς τον έκανε να εξαπολύσει απειλές προς τον σέντερ των Θάντερ! Και αυτό ακριβώς ήταν που πλήρωσε, μιας και η λίγκα του επέβαλε βαρύ πρόστιμο!

Ο 34χρονος σταρ του Σαν Αντόνιο, έπειτα από το σκηνικό αυτό με τον Ιμπάκα, έγραψε στο Twitter απειλητικό μήνυμα

με προορισμό τον θηριώδη Κονγκολέζο με ισπανικό διαβατήριο που ανέφερε: "Ας πει κάποιος στον Σερζ Ιμπάκα ότι την άλλη φορά που θα έρθει μπροστά μου θα του επιτεθώ. Αυτό είναι υπόσχεση. Κάνει πολλά!". Αρκετοί νόμιζαν ότι ο Τζάκσον αναφέρεται στην άγρια αψιμαχία που είχε ο Ιμπάκα με τον Metta World Peace (σ.σ. πιάστηκαν στα χέρια), ωστόσο ο φόργουορντ των Σπερς έσπευσε να εξηγήσει ότι: "Αυτό που ανέφερε δεν έχει σε τίποτα να κάνει με τον Αρτέστ".

Ωστόσο, η... απειλητική διάθεση του Τζάκσον δεν έμεινε ατιμώρητη από το ΝΒΑ και του επιβλήθηκε πρόστιμο 25.000 δολαρίων, με τον ίδιο να εμφανίζεται μετανιωμένος για όσα είπε, υπογραμμίζοντας ξανά μέσω Twitter: "Ζητώ συγνώμη από τον Σερζ Ιμπάκα, το ΝΒΑ και όλους τους φιλάθλους για τα σχόλια που έκανα. Φέρθηκα αντιεπαγγελματικά και παιδικά. Δεν είμαι αλήτης, απλώς ένας άνθρωπος που λέει αυτό που σκέφτεται. Ηταν ανάρμοστη η συμπεριφορά μου και απολογούμαι. Μόνο ένας άντρας παραδέχεται ένα λάθος του...".

Keywords
Τυχαία Θέματα