NBA | Γκαλινάρι: "Κερδίσαμε επειδή βγάλαμε ενέργεια..."

Ικανοί για μεγάλα πράγματα δείχνουν πως είναι αυτή τη χρονιά οι Νάγκετς, που πραγματοποιούν εντυπωσιακή σεζόν έχοντας ρεκόρ 31-18. Ένας από τους λίγους που η ομάδα του Ντένβερ βρίσκεται στην πέμπτη θέση της Δύσης είναι ο Ντανίλο Γκαλινάρι, ο οποίος (και) στο χθεσινό παιχνίδι των "σβόλων" χρειάστηκε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Πράγμα που συνηθίζει να κάνει φέτος!

Οι "σβόλοι" βρέθηκαν να χάνουν με 17 πόντους από τους Μπακς, ωστόσο ο 24χρονος φόργουορντ έχοντας την πολύτιμη βοήθεια του Τάι Λόσον και του Κόρεϊ Μπρούερ κατόρθωσε να παρασύρει τους συμπαίκτες του σε ξέφρενο ρυθμό. Κάπως

έτσι, οι Νάγκετς έφτασαν στη μεγάλη ανατροπή, με τον Ιταλό άσο να ολοκληρώνει το ματς με 22 πόντους, (4/8 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 5/7 βολές), 6 ριμπάουντ, 2 μπλοκ και 3 λάθη.

"Δεν θέλαμε να ηττηθούμε στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους μας. Παίξαμε σπουδαία άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και βγάλαμε ενέργεια για αυτό κερδίσαμε. Χρησιμοποιήσαμε την ταχύτητά μας και αυτό πρέπει να κάνουμε και στη συνέχεια της σεζόν", δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Γκαλινάρι, ο οποίος έπαιξε 36 λεπτά και ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ντένβερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα