NBA | Φουρνιέ: "Πάντα θα είμαι φιλόδοξος"

Ήταν αποφασισμένος να αγωνιστεί στο NBA και τελικά επιλέχθηκε στο νούμερο 20 του ντραφτ από τους Νάγκετς. Ο Εβάν Φουρνιέ δηλώνει φιλόδοξος και έτοιμος για το μεγάλο βήμα.

Ο νεαρός ταλαντούχος Γάλλος παίκτης παραχώρησε συνέντευξη στο "eurohoops.net" και μίλησε για το ΝΒΑ, τα ινδάλματά του όταν ήταν παιδί και φυσικά για την Εθνική ομάδα της Γαλλίας.

“Πάντα ήμουν φιλόδοξος και πάντα θα

είμαι. Επιπλέον πιστεύω στον εαυτό μου. Δουλεύω πραγματικά σκληρά και για αυτό είπα ότι το ΝΒΑ ποτέ δεν ήταν όνειρο για μένα. Έκανα ό,τι μπορούσα για να φτάσω εδώ. Πολλές προπονήσεις με την ομάδα και μετά ατομική εκγύμναση, πολλές ώρες στο γυμναστήριο για να δυναμώσω, πολλά σουτ πριν και μετά από κάθε προπόνηση. Έκανα αυτό που έπρεπε. Βλέπετε υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο όνειρο και στον στόχο. Δεν ήθελα απλά να βρεθώ εδώ, χωρίς να κάνω τίποτα. Κυνήγησα την ευκαιρία που είχα”, δήλωσε αρχικά ο Εβάν Φουρνιέ.

Από μικρός στόχος του ήταν το NBA και ο παίκτης που ήθελε να του μοιάσει ήταν "Ο Μάικλ Τζόρνταν, φυσικά". Αναφορικά με τον επόμενο στόχο του δήλωσε: “Τώρα, ο πρώτος και πιο σημαντικός μου στόχος είναι να έχω σημαντική παρουσία στην ομάδα” και αν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του μετά από δέκα χρόνια θα ήθελε να βρίσκεται “στο Ντένβερ”. Ακόμα; “Αν μπορώ να αγωνίζομαι στους Νάγγετς μέχρι το τέλος της καριέρας μου, θα είμαι χαρούμενος”.

Η Εθνική ομάδα της Γαλλίας συνεχίζει την προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και ο Εβάν Φουρνιέ σχολίασε: "θα κερδίσουμε στην Ισπανία στους Ολυμπιακούς. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και φυσικά θέλω να είμαι μέλος της".

Πηγή: www.eurohoops.net

Keywords
Τυχαία Θέματα