NBA | Φήμες ότι κρεμάει τη φανέλα ο Γκαρνέτ!

Ο Κέβιν Γκαρνέτ έκανε... πλάκα στους Χιτ, οδηγώντας τους Σέλτικς σε άνετη επικράτηση στον τρίτο τελικό της Ανατολής και δείχνοντας ότι... αντέχει και με το παραπάνω! Ωστόσο, φήμες θέλουν τον "KG" να αποχωρεί από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν!

Παρά τα 36 του χρόνια, η "μπογιά" του Κέβιν Γκαρνέτ περνάει ακόμα! Χθεσινές φήμες απ' την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ανέφεραν ότι ο βετεράνος φόργουορντ-σέντερ έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον των Λέικερς!

Ωστόσο, σήμερα είδε το φως

της δημοσιότητας φήμη περί αποχώρησης του σούπερ-σταρ των Σέλτικς από την ενεργό δράση με το πέρας του πρωταθλήματος, προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένειά του!

Σύμφωνα με τις εν λόγω φήμες, ο Γκαρνέτ σκέφτεται την... υπερήφανη και μεγάλη έξοδο, ώστε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στα παιδιά του, όπως ο ίδιος έλεγε προ ημερών off the record πάνω στην κουβέντα!

"Πιστεύω πως ό,τι είναι να δούμε (σ.σ. από τον Γκαρνέτ) θα είναι μέχρι τα φετινά πλέι οφ!", δήλωσε φίλος του 36χρονου φόργουορντ-σέντερ των "Κελτών", φουντώνοντας ακόμη περισσότερο τα σενάρια απόσυρσης του Γκαρνέτ από την ενεργό δράση!

Keywords
Τυχαία Θέματα