NBA | Φιλική ματσάρα στο Ουισκόνσιν, με... φόρα τα "Γεράκια"

Ομορφο θέαμα πρόσφεραν Γκρίζλις και Μπακς, με τις "Αρκούδες" να "αλώνουν" τελικά το "Bradley Center" του Ουισκόνσιν με 97-94, ενώ οι Χοκς δεν συνάντησαν την παραμικρή αντίσταση και συνέτριψαν τους απογοητευτικούς Χόρνετς με 97-68.

Ο Μπένο Ούντριχ δεν βρήκε στόχο από τη γραμμή του τριπόντου στην εκπνοή της αναμέτρησης των Γκρίζλις με τους Μπακς, ώστε να στείλει το ματς στην παράταση και έτσι Μέμφις έφυγε από το Μιλγουόκι επικρατώντας με 97-94. Κορυφαίος για την ομάδα του Λάιονελ Χόλινς ήταν για μία ακόμη φορά ο... συνήθης ύποπτος Ρούντι Γκέι, ο οποίος σταμάτησε στους

20 πόντους, με άξιο συμπαραστάτη τον... παραλίγο "κυανέρυθρο" το περσινό καλοκαίρι, Μαρίζ Σπέιτς, πυ πρόσθεσε άλλους 16. Από τα "Ελάφια", οι Μόντα Ελις (20π.) και Μπράντον Τζένινγκς (19π.) ήταν εκείνοι που ξεχώρισαν.

Σε άλλο φιλικό, οι Χοκς... σκόρπισαν στους πέντε ανέμους τους Χόρνετς -οι οποίοι πραγματοποίησαν τραγική εμφάνιση- με 97-68, με τον Τζος Σμιθ (16π.) να είναι ο πρώτος σκόρερ των νικητών και τον Ντέβιν Χάρις να ακολουθεί. Μοναδικός διασωθείς για τις "Σφήκες" ο νέος τους ηγέτης και Νο1 του φετινού ντραφτ, Αντονι Ντέιβις, ο οποίος φόρτωσε με 19 πόντους το καλάθι της Ατλάντα, ενώ μάζεψε παράλληλα και 7 ριμπάουντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα