NBA | "Ετοιμοι για το βήμα παραπάνω!"

Μία νέα δύναμη "γεννιέται" στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ! Και αυτή δεν είναι άλλη από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ! Η παρέα των Ντουράντ και Ουέστμπρουκ, τα φοβερά "μωρά" του Σκοτ Μπρουκς πέταξαν εκτός τελικών Δύσης τους "μπαρουτοκαπνισμένους" Λέικερς και δείχνουν αυτό που λίγο-πολύ διαφαινόταν, ότι το μέλλον τους ανήκει!

Ο "αρχιτέκτονας" του... αριστουργήματος της Οκλαχόμα, Σκότ Μπρουκς, δεν θα μπορούσε παρά να είναι πανευτυχής μετά το τέλος της αναμέτρησης, δηλώνοντας ότι: "Κάναμε σπουδαία δουλειά στην άμυνα, η οποία

μας έφερε σε αυτό το σημείο και μας έδωσε την πρόκριση!".

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των φετινών Θάντερ, ο ασταμάτητος Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος σταμάτησε στους 25 πόντους και τα 10 ριμπάουντ, στο τελευταίο -όπως αποδείχθηκε- ματς της σειράς, από την πλευρά του υποστήριξε πως: "Βρήκαμε λύσεις στην άμυνα, βρήκαμε τρόπους για να σκοράρουμε στην επίθεση και γενικά δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας".

Ο έτερος μεγάλος πρωταγωνιστής του φετινού θαύματος των "Αστραπων", ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο οποίος φόρτωσε το καλάθι των Λέικερς με 28 πόντους είχε όρεξη για... περισσότερες κουβέντες από τους υπολοίπους και τα λεγόμενά του αποτύπωσαν ξεκάθαρα το στόχο των Θάντερ... "Και πέρυσι φτάσαμε σε αυτό το σημείο, οπότε φέτος πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα. Οσο για το γκολ-φάουλ, απλά πέταξα τη μπάλα κι εκείνη ευτυχώς μπήκε στο καλάθι".

Keywords
Τυχαία Θέματα