NBA | «Έκλεισαν» με Μποστ οι Μπλέιζερς

Τα «κομμάτια» του «παζλ» των Τρέιλ Μπλέιζερς εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου συμπληρώθηκαν με την προσθήκη του Ντι Μποστ, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε από τον γενικό διευθυντή του οργανισμού, Νιλ Όλσεϊ.

Η ομάδα του Τέρι Στοτς ολοκλήρωσε τις κινήσεις τις μεταγραφικές της κινήσεις «κλείνοντας» το ρόστερ με τον απόφοιτο του Mississippi State. Ο 24χρονος πόιντ γκαρντ (1,89μ.) -ο οποίος πέρσι έπαιξε στο Μαυροβούνιο με την Μπουντούτσνοστ- υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και

θα πάρει μέρος στο training camp του Πόρτλαντ.

Στην προετοιμασία των Μπλέιζερς θα δώσουν το παρών συνολικά 18 παίκτες, οι οποίοι απαρτίζουν το έμψυχο υλικό για την ερχόμενη σεζόν. Οι παίκτες που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα, δηλαδή οι ΛαΜάρκους Όλντριτζ, Ουίλ Μπάρτον, Νικολά Μπατούμ, Βίκτορ Κλαβέρ, Τζόελ Φρίλαντ, Μάιερς Λέοναρντ, Ντάμιαν Λίλαρντ και Ουέσλεϊ Μάθιους. Τα νέα αποκτήματα, οι Μο Ουίλιαμς, Ερλ Ουάτσον, Ντόρελ Ράιτ, Μο Ουίλιαμς, Τόμας Ρόμπινσον και Ρόμπιν Λόπεζ. Επίσης, οι δύο επιλογές του ντραφτ, Άλεν Κράμπε, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, αλλά και οι Ντι Μποστ, Ρίτσαρντ Χόουελ και E. J. Σινγκλέρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα