NBA | Δεν τον αγγίζει η γιούχα…

Για τις αποδοκιμασίες που άκουσε κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στους Λος Άντζελες Κλίπερς μίλησε ο Ντουάιτ Χάουαρντ, τονίζοντας μάλιστα και τον στόχο που έχει για τη φετινή σεζόν.

Οι φίλοι των Λέικερς και των Κλίπερς δεν μπορούν να έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους. Όμως, αυτό το φετινή σεζόν δείχνει πως αλλάζει και σε αυτό φέρει ευθύνη ο Ντουάιτ Χάουαρντ! Ο Σούπερμαν επέστρεψε στο Λος Άντζελες ως αντίπαλος των Κλίπερς, ωστόσο η υποδοχή δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή για τον ίδιο.

Αυτό ο έμπειρος σέντερ δεν το άφησε ασχολίαστο λέγοντας: «Είναι πάνω από τις δυνάμεις μου. Εννοώ

πως δεν είναι ανάγκη να μιλήσουμε γι αυτό. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν. Δεν είναι η καλύτερη κατάσταση για κανέναν, αλλά έκανα μια απόφαση για να προχωρήσω τη ζωή μου. Είμαι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με πέρυσι τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Νομίζω πως ήταν η καλύτερη απόφαση για μένα. Όλοι ήταν άψογοι από την πρώτη μέρα και ο Κέβιν (ΜακΧέιλ) είναι εκπληκτικός. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον στόχο της ομάδας του Χιούστον για τη φετινή σεζόν λέγοντας: «Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και όχι ένα παιχνίδι. Δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα κερδίζοντας ένα παιχνίδι. Αυτό θα γίνει στο τέλος της χρονιάς και σε περίπτωση που κατακτήσεις το πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα