NBA | Δεν θα χαριστούν οι δικαστές στον Αρτέστ...

Το βίντεο και ο... πρότερος βίος του, "καίει" τον Metta World Peace -κατα κόσμον Ρον Αρτέστ- και είναι σχεδόν απίθανο να τον... λυπηθεί ο αθλητικός δικαστής, με την "καμπάνα" να αναμένεται βαριά και ίσως μεγαλύτερη του αναμενόμενου...

Αν όχι μέσα στην ημέρα, σίγουρα μέχρι αύριο θα είναι γνωστή η τιμωρία του Metta World Peace για το απαράδεκτο χτύπημα

με τον αγκώνα στο πρόσωπο του Τζέιμς Χάρντεν, που υπέστη διάσειση...

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ακούγεται ολοένα και περισσότερο ότι ο οξύθυμος φόργουορντ των Λέικερς δεν θα τη... σκαπουλάρει εύκολα.

Οι αθλητικοί δικαστές δεν είναι διατεθειμένοι να χαριστούν σε καμία περίπτωση στον Αρτέστ, αφού με το άσχημο χτύπημα στον Χάρντεν, ο κύριος... "Παγκόσμια Ειρήνη" εξάντλησε μέχρι και το... unfair-play που τον κουβαλάει εδώ και χρόνια και τον κατατάσσει στους πιο "βρώμικους" παίκτες που έχουν παίξει στο ΝΒΑ!

Μάλιστα, οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο ακόμη και για "καμπάνα" 10 αγώνων (ίσως και κάτι περισσότερο), γεγονός που μόνο καλά δεν ακούγεται στα αυτιά του Μάικ Μπράουν ενόψει πλέι οφ...

Ο φόργουορντ των "Λιμνανθρώπων" έχει χάσει στην καριέρα του 111 αγώνες λόγω τιμωριών για παρόμοια περιστατικά, γι' αυτό και οι δικαστές δεν θεωρούν τυχαίο το χθεσινό συμβάν, με την... προσγείωση του αγκώνα του Αρτέστ στο πρόσωπο του άτυχου Χάρντεν. Αλλωστε, το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας και δύσκολα ο Metta Wirld Peace θα κερδίσει την επιείκια των δικαστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα