NBA | Μπελινέλι: "Θέλω το πρωτάθλημα!"

Για πρώτη φορά στην καριέρα του στο NBA ο Μάρκο Μπελινέλι θα είναι ελεύθερος να αναζητήσει την ομάδα που επιθυμεί να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν. Η αγάπη του για τους Χόρνετς είναι δεδομένη και θέλει πολύ να συνεχίσει μαζί τους, ωστόσο στο μυαλό του στριφογυρίζει και η ιδέα να φορέσει τη φανέλα μιας ομάδας που έχει στόχο το πρωτάθλημα!

"Αυτή είναι η πρώτη μου φορά ως ελεύθερος, αλλά δεν ανησυχώ καθόλου γι’ αυτό και ξέρω ότι υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για εμένα. Οι Χόρνετς θέλουν να με κρατήσουν και μαζί τους νιώθω σαν Θεός. Θα

ήθελα πολύ να μείνω στην ομάδα, αλλά επιθυμία μου είναι και να κερδίζω", υποστήριξε αρχικά σε δηλώσεις που έκανε στην Tuttosport ο 26χρονος σούτινγκ γκαρντ των "σβόλων".

"Όταν θα έρθει η ώρα για να αποφασίσω, τότε θα διαλέξω ένα σύλλογο που έχει στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η Νέα Ορλεάνη έχει νέο ιδιοκτήτη και σημαντικά σχέδια, ωστόσο είναι πολύ νωρίς για το σύλλογο να μιλήσει για τον τίτλο του NBA", πρόσθεσε ο διεθνής άσος, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να γυρίσει στην Ευρώπη.

"Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να επιστρέψω. Το NBA είναι το σπίτι μου και μετά το ντραφτ η κατάσταση θα γίνει πιο ξεκάθαρη. Ελπίζω να γνωρίζω το μέλλον μου πριν τα μέσα Ιουλίου", κατέληξε ο Μπελινέλι, ο οποίος φέτος πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά.

Με τη φανέλα της Νέας Ορλεάνης αγωνίστηκε 66 παιχνίδια εκ των οποίων τα 55 στη βασική πεντάδα, έχοντας σε 29,8 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο 11,8 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα