NBA | Μπελινέλι: "Ηθελα τη νίκη όσο τίποτα άλλο..."

Ο Μάρκο Μπελινέλι έγινε ο πρώτος Ιταλός που θα παίξει σε δεύτερο γύρο πλέι οφ ΝΒΑ και δηλώνει πως είναι πολύ χαρούμενος για αυτό το κατόρθωμα αλλά και για την ομάδα του, τους Μπουλς.

Ο Ιταλός γκαρντ με τους 24 πόντους που πέτυχε εναντίον των Νετς στο Μπούκλιν, ισοφάρισε την δική του καλύτερη επίδοση και βοήθησε τους "ταύρους" για να περάσουν με 3-4 στα ημιτελικά της Ανατολικής περιφέρειας.

"Ηθελα να κερδίσουμε τόσο πολύ. Δεν έχω περάσει ξανά σε ημιτελικά και τελικά περιφέρειας. Είμαι ο πρώτος Ιταλός που το πετυχαίνω

αυτό και είμαι χαρούμενος. Λατρεύω τους Μπουλς!", είπε ο 27χρονος γκαρντ.

Ο Μπελινέλι ωστόσο ήταν και καθοριστικός στο φινάλε του αγώνα, καθώς πέτυχε τέσσερις καθοριστικές ελεύθερες βολές στα 30 δευτερόλεπτα που απέμεναν. "Ήμουν έτοιμος να σκοράρω, δεν ήθελα να αστοχήσω. Ήθελα να κερδίσουμε!", είπε

Ενώ για το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στους πρωταθλητές Χιτ ανέφερε: "Όπως είπε και ο προπονητής μας, μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό φέτος. Θα παίξουμε με τους καλύτερους και πρέπει κάθε βράδυ να αγωνιζόμαστε σκληρά και να πιστέψουμε σε εμάς. Όλοι πιστεύουμε ότι κάτι καλό μπορούμε να πετύχουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα