NBA | "Μπαρούτι" ο Τέρι!

Αγνώριστοι παρουσιάζονται οι Μάβερικς τη φετινή περίοδο χωρίς να θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα που φόρεσε πέρσι το δαχτυλίδι του πρωταθλητή στο NBA, με την κατρακύλα τους στα παιχνίδια μακριά από το Ντάλας να συνεχίζεται...

Η παρέα του Ντιρκ Νοβίτσκι δεν κατάφερε να περάσει ούτε από το Σακραμέντο, όπου οι Κινγκς κυριάρχησαν σαν… βασιλιάδες και πήραν τη νίκη με 110-97. Ο Γερμανός σούπερ σταρ ήταν σε κακή βραδιά, μένοντας στους 13 πόντους, με τον Τζέισον Τέρι

(23π.) να παλεύει μόνος του, προσπαθώντας να ξελασπώσει τους πρωταθλητές. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, όμως, ο ίδιος δεν άντεξε και… ξεσπάθωσε!

"Είναι ώρα για αλλαγές", είπε με νόημα ο 34χρονος σούτιγνκ γκαρντς, ο οποίος είχε 23 πόντους σε 26 λεπτά συμμετοχής, αλλά δεν Πήρε βοήθειες από τους συμπαίκτες του.

"Μπορείτε να δείτε πως παίζουμε τόσο καιρό και ότι συνέχεια καταλήγουμε στο ίδιο αποτέλεσμα, οπότε σε κάποια σημεία πρέπει να αλλάξουμε και να βγούμε έξω από αυτό", υποστήριξε και στη συνέχεια έριξε τα... καρφιά του.

"Τώρα, δεν είμαστε ομάδα και αυτό φαίνεται. Γι’ αυτό, λοιπόν, μέχρι να γίνουμε ομάδα και να παίζουμε όλοι σαν ομάδα τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, δεν πρόκειται να αγωνιστούμε καλά", κατέληξε ο Αμερικανός άσος, που φαίνεται πως έχει αγανακτήσει με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα