NBA | Απογοητευμένος ο Κόρμπιν

Οι Τζαζ στη μεγαλύτερη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος βρίσκονταν μέσα στην οκτάδα της Δύσης που οδηγεί στα πλέι οφ, ωστόσο στο τέλος δεν τα κατάφεραν και γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν από την αρχή της χρονιάς. Και φυσικά η εξέλιξη αυτή σκόρπισε την απογοήτευση στη Γιούτα.

Ο Τάιρον Κόρμπιν είδε τους παίκτες του να πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν, όμως μερικά νεκρά διαστήματα είχαν ως συνέπεια οι Λέικερς να πλησιάζουν όλο και περισσότερο τους "μορμόνους" και τελικά να τους πάρουν την... μπουκιά από το στόμα. Η ομάδα της Γιούτα είχε την ευκαιρία

να σώσει την παρτίδα στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, αλλά από τη μία δεν κατόρθωσε να φύγει με το διπλό από το Μέμφις, και από την άλλη οι "λιμνάνθρωποι" κέρδισαν τους Ρόκετς.

"Κάθε φορά που δεν προκρίνεσαι στα playoffs είναι απογοητευτικό. Αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή της σεζόν, είχαμε την ευκαιρία αλλά δεν τα καταφέραμε", σχολίασε ο προπονητής των Τζαζ, Τάιρον Κόρμπιν, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Γκρίζλις.

Παράλληλα, ο κόουτς της Γιούτα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον φόργουορντ/σέντερ των "αρκούδων", Ζακ Ράντολφ. "Ο Ράντολφ ήταν εκπληκτικός, έχασε πέντε layups και πήρε τα ριμπάουντ και τα έβαλε. Ηταν υπερ-ενεργητικός, έμοιαζε σαν να είχε τη ψυχολογία του αγώνα, δεν ήταν έτσι στα τελευταία παιχνίδια, ήταν σε κατάσταση πλέι οφ".

Keywords
Τυχαία Θέματα