NBA | Ανησυχία για Λοβ

Η κακοδαιμονία που κυνηγά τη φετινή σεζόν τον Κέβιν Λοβ δεν λέει να πάψει! Ο ηγέτης των Τίμπεργουλβς, στη νικηφόρα αναμέτρηση της ομάδας του με τους Νάγκετς, γύρισε το δάκτυλο του δεξιού του χεριού, το οποίο μάλιστα είναι το ίδιο που είχε σπάσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας!

Ο 24χρονος φόργουορντ-σέντερ των "Λύκων" δεν έχει καταφέρει καλά-καλά να βρει ρυθμό μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση -μην έχοντας κατορθώσει μέχρι στιγμής να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του- και η... γκαντεμιά

που τον κυνηγά φέτος τον ξαναχτύπησε!

Στα τέλη της τρίτης περιόδου της αναμέτρησης στο Ντένβερ, έπαθε ζημιά και πάλι στο χτυπημένο του δάκτυλο, καθώς γύρισε το εκείνο που είχε σπάσει στην προετοιμασία της ομάδας του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει άρον άρον από το παρκέ, αν και η απουσία του τελικά δεν κόστισε στην Μινεσότα.

Μετά την εξέλιξη αυτή, υπάρχει ανησυχία στις τάξεις των Τίμπεργουλβς, ωστόσο οι πρώτες εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερα σοβαρό. Παρ' όλα αυτά, το τρσαυματισμένο χέρι του Αμερικάνου σούπερ-σταρ θα επανεξεταστεί, ώστε να εκτιμηθεί εκ νέου το μέγεθος του προβλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα