NBA | Ανακούφιση στο Λος Άντζελες...

Με το γνωστό δίδυμο Πολ και Γκρίφιν να κάνει... θραύση και στο Χιούστον, οι Κλίπερς πήραν παλικαρίσιο διπλό στην παράταση (105-103), με την αναμέτρηση να είναι από τις πιο συναρπαστικές και αμφίρροπες του φετινού πρωταθλήματος...

Ο Αμερικανός γκαρντ έβγαλε για ακόμα μια φορά τα κάστανα από τη φωτιά, καθώς με το σκορ στο 103-100 υπέρ των Ράπτορς και ενώ απέμενε ένα λεπτό πριν τη λήξη, "σέρβιρε" ιδανική πάσα στον Γκρίφιν, με τον 24χρονο πάουερ φόργουορντ να τελειώνει -ως συνήθως- τη φάση με κάρφωμα.

Όμως, το σόου του Πολ δεν τελείωσε εκεί... Στη συνέχεια πήρε την μπάλα τη στιγμή

που "έκαιγε" και σκόραρε με μπάσιμο, βάζοντας μπροστά το Λος Άντζελες με 104-103 και έπειτα... υπέγραψε το τελικό αποτέλεσμα με μια βολή.

"Αμφότερες οι ομάδες έβγαλαν κάποιες μεγάλες επιθέσεις, αλλά εμείς τους σταματήσαμε ολοκληρωτικά ορισμένες φορές στην άμυνα και αυτό μας οδήγησε στη νίκη, σχολίασε ο Κρις Πολ.

Χαρακτηριστικό του πόσο εντυπωσιακός ήταν ο αγώνας, το γεγονός πως είχε 20 ισοπαλίες και 24 εναλλαγές στο προβάδισμα, ενώ η μεγαλύτερη διαφορά που σημειώθηκε ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν το +7.

"Αυτή ήταν μια νίκη που τη χρειαζόμασταν πολύ", ανέφερε ο Μπλέικ Γκρίφιν και πρόσθεσε: "Είναι μια ανακούφιση για εμάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα