NBA | Άλεν: "Αξίζω εμπιστοσύνη..."


"Δε με ενοχλεί αυτή η δήλωση. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί μόλις ξεκινήσει το τρέινινγκ καμπ. Δεν ξέρεις τι θα κάνει ο καθένας και πώς θα εμφανιστεί", υποστήριξε ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ σέντερ της Φιλαδέλφεια και πρόσθεσε: "Σίγουρα ο κόουτς είπε κάτι τέτοιο τώρα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι σκέφτεται. Και πέρυσι εξάλλου άλλαξε πολλές φορές τη βασική πεντάδα της ομάδας".

Ο δευτεροετής άσος κλήθηκε πέρυσι από τον προπονητή του να αντιμετωπίσει τον Κέβιν Γκαρνέτ στα πλέι οφ και τα πήγε αρκετά καλά, ωστόσο γνωρίζει ότι πρέπει να δουλέψει σκληρά για να γίνει βασικός. Μάλιστα, τα πράγματα

τώρα είναι ακόμα πιο δύσκολα για τον ίδιο, καθώς στο ρόστερ της ομάδας θα προστεθεί κατά πάσα πιθανότητα ο Άντριου Μπάινουμ από τους Λέικερς, αλλά ο Νίκολα Βούτσεβιτς θα αποτελέσει παρελθόν.

"Όλα τα παιδιά είναι ανταγωνιστικοί τύποι και λογικά θα θέλουν να έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Όλοι θέλουμε να παίξουμε. Νομίζω ότι έχω δείξει ότι αξίζω εμπιστοσύνης. Έχουμε πολλούς ψηλούς στην ομάδα. Το θέμα είναι να εμφανιστούμε όλοι στο τρέινινγκ καμπ έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό", κατέληξε ο Αμερικανός άσος, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε είχε μέσο όρο 4,1 πόντους και 4,2 ριμπάουντ σε 41 παιχνίδια (15 βασικός) με 15,2 λεπτά συμμετοχής.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα