HOT SPOT | Ολα γίνονται με πλάνο στα Τρίκαλα...

Τα Τρίκαλα αλλάζουν, αλλά δεν διαλύονται. Είναι προφανές ότι υπάρχουν πολλές αντιδράσεις για το αντίο στην παλιά φρουρά, αλλά μόνο χάος δεν επικρατεί τελικά στην ομάδα. Απλά γιατί όλα γίνονται βάσει σχεδίου και όχι στο... πουθενά.

Είναι γεγονός ότι υπήρχε δέσμευση της προηγούμενης διοίκησης προς τους παίκτες που ανέβασαν την ομάδα από τη Β' Εθνική στην Α1. Να μείνουν τιμής ένεκεν και φυσικά να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται. Εν τέλει η νέα διοίκηση μπήκε μεν στο πνεύμα, μέχρι ενός ορίου. Δεν ήθελε να διώξει τους παλιούς, αλλά να τους κρατήσει με συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα, διότι η εισήγηση του προπονητή ήταν ξεκάθαρη. Με τους συγκεκριμένους Ελληνες, η ομάδα δεν θα μπορέσει να σωθεί.

Τελικά δεν επετεύχθη συμβιβασμός, οι παλιοί παίκτες τα έχουν με τον προπονητή και υπάρχουν αντιδράσεις. Ομως τα Τρίκαλα κτίζουν κανονικά το ρόστερ τους, παίρνουν ξένους και ψάχνουν για Ελληνες. Οσο για τον Τζήμα, σήμερα είναι προπονητής της ομάδας, αύριο - που λέει ο λόγος - μπορεί και όχι. Μπορεί και να αλλάξει πόστο κάποια στιγμή. Αλλωστε υπάρχει και αντικειμενική δυσκολία. Φέτος θα υπάρχουν έξι ξένοι στο ρόστερ, οπότε θα υπάρχει ένα πρόβλημα συνεννόησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα