HOT SPOT | Ο Καββαδάς και ο... Χαρίσης

Η μεταγραφή του Βασίλη Καββαδά στον Ολυμπιακό θα λέγαμε πως είναι ιστορικής σημασίας για τους Πειραιώτες, καθώς ο διεθνής σέντερ είναι ο πρώτος παίκτης που... πιάνει λιμάνι, ενώ έχει αγωνιστεί την ίδια σεζόν σε άλλη ελληνική ομάδα.

Πριν από οκτώ χρόνια (αγωνιστική περίοδος 2005-2006), ο Ολυμπιακός είχε επιχειρήσει τότε να κάνει κάτι ανάλογο με τον Χρήστο Χαρίση. Μετά από δύο χρονιές στον Πειραιά (2002-2004), ο παλαίμαχος -πλέον- πλέι μέικερ είχε επιλέξει να μετακομίσει στον Απόλλωνα.

Η πρώτη του χρονιά ήταν εξαιρετική, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και μετά από δύο αγωνιστικές, κούνησε μαντήλι. Ο Ολυμπιακός είχε κινητοποιηθεί άμεσα, ντύνοντάς τον και πάλι στα ερυθρόλευκα. Όμως, τελικά δεν απέκτησε ποτέ το δικαίωμα να παίξει εκείνη τη χρονιά στην Α1 και αγωνίστηκε μόνο στην Ευρωλίγκα...

Το πρόβλημα πίσω από τον "γερόλυκο", Τάιους Έντνι, ήταν έντονο και προς το τέλος της χρονιάς είχε έρθει ο ταλαντούχος, πλην ασταθής, Ιβάν Κόλιεβιτς, με τον Γιόνας Καζλάουσκας να πληρώνει σε μεγάλο βαθμό το οργανωτικό πρόβλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα