HOT SPOT | Κίνηση ανθρωπιάς από τον Ερμή Πειραιά

Ο Ερμής Πειραιά αποτελεί μια ανερχόμενη δύναμη στο χώρο του μπάσκετ, καθώς η οικογένεια Χρυσοφάκη φροντίζει με τις κινήσεις και την συνέπειά της να τοποθετεί όλο και πιο ψηλά τον πήχη των «ερυθρολεύκων».

Η οικογένεια Χρυοφάκη, όμως, πέραν του Ερμή Πειραιά φροντίζει να βοηθά και τους συνανθρώπους μας σε αυτήν την ομολογουμένως πολύ δύσκολη περίοδο για την χώρα μας. Ο Λευτέρης (φωτό) και ο Νίκος Χρυσοφάκης, ισχυροί άνδρες των «ερυθρολεύκων», προέβησαν σε μια κίνηση ανθρωπιάς, δείχνοντας πως είναι… μεγάλοι κι εκτός παρκέ. Κάθε ημέρα στις 19:00, όταν και θα κλείνει το Brothers (Aκτή Μιαούλη 71, απέναντι από το Μέγαρο ΟΛΠ), ιδιοκτησίας της οικογένειάς τους, θα μοιράζονται σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τα τρόφιμα που έχουν περισσέψει.

Ο Ερμής Πειραιά κάνοντας το αυτονόητο με την συνέπεια που τον διακρίνει, μοιάζει φορές με την… εξαίρεση στον κανόνα. Η πρωτοβουλία της οικογένειας Χρυσοφάκη για την δωρεάν διανομή τροφίμων μοιάζει κι αυτή με… εξαίρεση στην σημερινή κοινωνία. Ας διαδοθεί η κίνησή της μέχρι η εξαίρεση να ξαναγίνει κανόνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα