HOT SPOT | Γιατί αυτή η συμπεριφορά προς τον Ικαρο;

Ο κάθε εργαζόμενος έχει αναφαίρετο δικαίωμα να διεκδικεί τα δεδουλευμένα του. Παράλληλα ο καθένας κρίνεται και από τις πράξεις του.

Γι' αυτό στον Ικαρο έχουν να λένε ότι ο Δημήτρης Πρίφτης όσο ήταν στη Καβάλα δεν έλεγε το παραμικρό για τις οφειλές προς το πρόσωπό του. Πέρσι έπαιρνε τα λεφτά για την πρώτη του χρονιά και στο τέλος της περίοδου είχε εισπράξει ελάχιστα ή ενδεχομένως και καθόλου για την δεύτερη σεζόν.

Φέτος στον Ίκαρο έφθασε στο σημείο να λέει πως πρέπει να πληρωθεί ακόμα και για τον Αύγουστο, παρότι ξεκίνησε την προετοιμασία στις 23 του μήνα! Ενώ είχε ειδοποιηθεί ότι παύει από πρώτος προπονητής, πήγε στην προπόνηση του Ικάρου και την έκανε, με τους παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας να μην πιστεύουν αυτή την παρωδία.

Συν τοις άλλοις οι πληροφορίες από την ομάδα της Καλλιθέας αναφέρουν πως όλη η ιστορία της απομάκρυνσης του, δεν ξεκίνησε από τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας, αλλά από την συμπεριφορά του προς μέλος του Δ.Σ. Γιατί μετά από την ήττα-σοκ από τον Ηλυσιακό, δεν είχε τεθεί θέμα απόλυσής του. Μάλιστα μετά την ήττα στα Ιλίσια είχε πει στον Σταύρο Ελληνιάδη ότι παραιτείται, θέλοντας απλά τα δεδουλευμένα του.

Τελικά μήπως στην προσπάθεια να πάρει ολόκληρο το συμβόλαιο, έχουν ξεπεραστεί κάποια όρια;

Keywords
Τυχαία Θέματα