Greeks Abroad | Βέντιστσεφ: «Ενήμεροι για το ενδιαφέρον των Γκρίζλις»

Οι Γκρίζλις έχουν τα δικαιώματα του Νικ Καλάθη, αλλά σύμφωνα με τον Αντρέι Βέντιστσεφ, πρόεδρο της Λοκομοτίβ Κούμπαν δεν έχουν κινηθεί για την απόκτησή του.

«Στο συμβόλαιο του Καλάθη υπάρχει μία παράγραφος που αφορά την πρόωρη αποχώρησή του από την ομάδα. Εμείς είμαστε ενήμεροι για το ενδιαφέρον των Γκρίζλις. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει καταβληθεί το ποσό της αποδέσμευσής του. Οταν αυτό γίνει, τότε ο Νικ θα είναι παίκτης των Γκρίζλις. Για την ώρα είναι παίκτης της Λοκομοτίβ», ανέφερε αρχικά ο Βέντιτσεφ στην ιστοσελίδα sport-express.ru

ενώ στη συνέχει πρόσθεσε πως «από την πλευρά μου θα ήθελα να μην φύγει ένας τόσο καλός παίκτης από την ομάδα μας, ο οποίος βοήθησε πέρσι στην κατάκτηση του Eurocup και την πρόκρισή μας στην Ευρωλίγκα. Ομως, έτσι είναι ο επαγγελματικός αθλητισμός. Είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο», δήλωσε ο Αντρέι Βέντιστσεφ στην ιστοσελίδα sport-express.ru.

Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Νίκ Καλάθης, του δίνει το δικαίωμα να ζήσει το... όνειρο του ΝΒΑ ως τις 26 Ιουλίου, καταβάλλοντας πάντα το buy-out.

Keywords
Τυχαία Θέματα