Greeks Abroad | Ο Μαραγκός εξελίσσεται...

Όταν πριν από μερικά χρόνια ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέβαζε τον Πάρη Μαραγκό στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν αναφερθεί με εγκωμιαστικά σχόλια για το ταλέντο του. Και όχι άδικα...

Ο 19χρονος φόργουορντ / σέντερ θέλει να συνδυάσει μπάσκετ με σπουδές και γι' αυτό επέλεξε να φοιτήσει στο αξιόλογο κολέγιο George Washinghton, που προσφέρει υψηλό επίπεδο μαθητικής κατάρτισης, μαζί με καλά μπασκετικά εφόδια.

Λόγω των υποχρεώσεών του με το κολέγιο έχασε την

ευκαιρία να ενισχύσει τις προσπάθειες της εθνικής μας ομάδας των Νέων Ανδρών στο πρόσφατο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όμως τελικά άξιζε τον κόπο, καθώς υπολογίζεται σημαντικά από τον προπονητή του.

Παρότι είναι πολύ μικρός σε ηλικία, πήρε 12 λεπτά συμμετοχής στη θριαμβευτική επικράτηση της ομάδας του επί των Μέιν Μπλακ Μπέαρς, σημειώνοντας 7 πόντους με 1/2 βολές, 3/4 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 1 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

Η απόφασή του να βρεθεί στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων σωστή, καθώς εκεί έχει την ευκαιρία να δουλέψει πάνω στους τομείς που υστερούσε, χωρίς να χει την πίεση του αποτελέσματος. Οι συνθήκες είναι ιδανικές και όσο περνάει ο καιρός θα εξελίσσεται σε πρωταγωνιστεί, καθώς θεωρείται το next best thing του GW.

Keywords
Τυχαία Θέματα