Greeks Abroad | Ματσάρα και 1-1 η Μπιλμπάο

Ματσάρα ολκής στο Μπιλμπάο με την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη να επικρατεί της Μπαρτσελόνα με 90-89 ισοφαρίζοντας την σειρά σε 1-1 για την προημιτελική φάση των πλει οφ του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η Μπιλμπάο ξεκίνησε αποφασισμένη να καθαρίσει από νωρίς το ματς, κάνοντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, γεγονός που την έφερε να προηγείται με το τέλος της ανάπαυλας με 48-30. Τα πρώτα λεπτά του δευτέρου κυλούσαν όπως ακριβώς και το πρώτο μισό του αγώνα με την διαφορά να αγγίζει

τους 20 πόντους 58-38 6΄πριν από το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Κάπου εκεί όμως οι "μπαουγκράνα" ξύπνησαν και με ένα σερί 0-14 μείωσαν σε 58 -52. Η τρίτη περίοδος τελείωσε 66-55. Η Μπαρτσελόνα συνέχισε την αντεπίθεσή της, αλλά η ομάδα του Κατσικάρη άντεξε έστω και οριακά στο τέλος όταν οι Βάσκοι οδηγήθηκαν στην γραμμή της "φιλανθρωπίας" από τους Καταλανούς.

Κορυφαίος για την Μπιλμπάο ο Λαμόντ Χάμιλτον με 19 πόντους ενώ πολύ καλή εμφάνιση είχαν και οι δύο Ελληνες, με τον Βασιλειάδη και τον Ζήση να έχουν 13 και 5 πόντους αντίστοιχα. Για την Μπαρτσελόνα ο Λόρμπεκ με 20 πόντους ήταν ο καλύτερος ενώ Χουέρτας και ναβάρο πέτυχαν απο 19 πόντους έκαστος.Ο Λουκάς μαυροκεφαλίδης πέτυχε 4 πόντους σε 16:35.

Keywords
Τυχαία Θέματα