Greeks Abroad | Εριξαν... ρουκέτες στο Χιούστον Κουφός και Νάγκετς!

Συνεχίζουν να "λάμπουν" οι Νάγκετς και ο Κώστας Κουφός, οι οποίοι... έκαναν πλάκα στο δεύτερο ημίχρονο στους Ρόκετς -μέσα στο Χιούστον- και πανηγύρισαν την 26η φετινή τους νίκη και 5η διαδοχική, με 95-105!

Οι "Σβώλοι" ήταν... ασυγκράτητοι και έκαναν "σκόνη" την -μετριότατη- άμυνα των "Ρουκετών" στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης, καθώς από τους 2 πόντους η διαφορά "εκτοξεύθηκε" ακόμη και στους 22 πόντους (69-91 στο 39')! Χαρακτηριστικό της άνετης επικράτησης του Ντένβερ είναι το γεγονός ότι δεν... χρειάστηκε να σκοράρει στα τελευταία 3 λεπτά!

Ο Κώστας Κουφός απέδειξε

και πάλι γιατί θεωρείται από τον Τζορτζ Καρλ ως ένα απ' τα χρησιμότερα "εργαλεία" για την ομάδα του, δίνοντας πολλές μάχες μέσα στο "ζωγραφιστό", με τον Ελληνα διεθνή σέντερ να σημειώνει 8 πόντους (4/9 δίπ.), 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 τάπα και 1 κλέψιμο.

Συν τοις άλλοις, ο Ουίλσον Τσάντλερ αποδεικνύει με τη σειρά του ότι η επιστροφή του ανεβάζει επίπεδο τους Νάγκετς, καθώς αποτέλεσε το βασικό "όπλο" επιθετικά με 20 πόντους, μαζί με τον Τάι Λόσον (21π.), ο οποίος έδωσε συνέχεια στις εξαιρετικές του εμφανίσεις, με τον Ντανίλο Γκαλινάρι να προσθέτει άλλους 18 πόντους.

Απ' την άλλη, ο Τζέιμς Χάρντεν ναι μεν πέτυχε 23 πόντους, ωστόσο ήταν αρκετά άστοχος και δεν κατάφερε να πάρει στις πλάτες του το Χιούστον...

Keywords
Τυχαία Θέματα