Greeks Abroad | Μπουρούσης: "Από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου" (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι η τέταρτη ομάδα με την οποία θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα ο Γιάννης Μπουρούσης κι ο ίδιος θέλει να κάνουν ένα βήμα κάθε φορά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η τέταρτη ομάδα που θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα (ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Αρμάνι Τζινς Μιλάνο): "Eρχομαι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης... του κόσμου. Πέρυσι η Ρεάλ έπαιξε στον τελικό του Final Four, ήρθα εδώ ξέροντας του παίκτες,

τον προπονητή και για να βοηθήσω την ομάδα να κάνει ένα βήμα παραπάνω".

Για το αν πιστεύει ότι είναι βετεράνος: "Δεν πιστεύω ότι είμαι βετεράνος, υπάρχουν άλλοι παίκτες με μεγαλύτερη εμπειρία από μένα. Οι νέοι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως ο Παπανικολάου για παράδειγμα που είναι στην Μπαρτσελόνα κέρδισε δύο Ευρωλίγκες τα τελευταία δύο χρόνια. Εγώ προσπαθώ να βοηθώ ειδικά στα σημαντικά παιχνίδια, έχω παίξει πολλά παιχνίδια στη διοργάνωση, αλλά δε βλέπω τον εαυτό μου ως βετεράνο. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα".

"Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, πρέπει να πάμε βήμα-βήμα έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια, εγώ πέρσι δεν έπαιξα στο δεύτερο γύρo".

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στον β' όμιλο της Ευρωλίγκας και στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις του Ηλία Ζουρου στο Κάουνας (18/10, 9.30μ.μ.).

Keywords
Τυχαία Θέματα