Greeks Abroad | Eurocup: Στους "8" η Μπιλμπάο

Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Eurocup εξασφάλισε η Μπιλμπάο, καθώς πήρε τη νίκη απέναντι στην Ρίγα με 76-65 και τερμάτισε στην πρώτη θέση του γκρουπ J.

Το ματς δεν ξεκίνησε ιδιαίτερα καλά για την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη, μιας και στο πρώτο δεκάλεπτο η Ρίγα ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο και έκλεισε την περίοδο με προβάδισμα εννέα πόντων (13-22). Η δεύτερη περίοδος ανήκε στην Μπιλμπάο, η οποία είχε επιμέρους σκορ 24-14. Οι δύο ομάδες κατά την διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου

συμβάδιζαν στο σκορ, αλλά το σερί 10-0 που έτρεξε η Μπιλμπάο στην τελευταία περίοδο ήταν αρκετό για να της δώσει τελικά τη νίκη με 76-65.

Πρώτοι σκόρερ των νικητών ήταν ο Αλεξ Μουμπρού και ο Ραούλ Λόπεζ που σημείωσαν από 15 πόντους ο καθένας. Ο Νίκος Ζήσης σε 24 λεπτά συμμετοχής είχε επτά πόντους, τρία ριμπάουντ και δύο κλεψίματα. Στα "ρηχά" έμεινε ο Κώστας Βασιλειάδης που ολοκλήρωσε το ματς με τρεις πόντους. Η Μπιλμπάο κατέλαβε την πρώτη θέση του ομίλου της και στην φάση των "8" θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την γερμανική Ουλμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα