Final Four | "Το μεγαλύτερο κέρδος είναι αυτά τα ελληνόπουλα!"

Το ελληνικό μπάσκετ μπορεί και το απέδειξε! Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης και το σημαντικότερο είναι ότι το κατάφερε -επί το πλείστον- με ελληνόπουλα, αφήνοντας παρακαταθήκη και... μπόλικα όνειρα για το μέλλον, όπως άλλωστε επισήμανε και ο Αργύρης Πεδουλάκης!

Ο πολύπειρος τεχνικός του Περιστερίου -ο οποίος θαύμασε και ένα... δικό του παιδί ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού, τον Βαγγέλη Μάντζαρη-

μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για την μεγάλη επιτυχία των ερυθρολεύκων, τόνισε:

«Eχει παιδιά με κίνητρο. Οι σχέσεις τους είναι καλές και μέσα από τις νίκες απέκτησαν αυτοπεποίθηση. Τα παιχνίδια με την Σιένα ήταν κομβικά για την πορεία της ομάδας.

Στο παιχνίδι όταν προηγήθηκε η ΤΣΣΚΑ με 19 πόντους αποφορτίστηκε ο Ολυμπιακός. Οι παίκτες του άρχισαν να βάζουν τα καλάθια και η ΤΣΣΚΑ δεν μπορούσε να πιστέψει ποτέ ότι θα γυρνούσε ένα τέτοιο παιχνίδι. Στα τελευταία λεπτά η μπάλα έγινε πολύ βαριά για την ΤΣΣΚΑ. Φάνηκε και στις βολές του Σισκάουσκας, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ ελευθέρων βολών.

Το σημαντικό είναι πως αποτελείται η ομάδα από αρκετά ελληνόπουλα. Κάτι καλό για τον Ολυμπιακό αλλά και το ελληνικό μπάσκετ. Μετά από αυτή την επιτυχία έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση . Το ελληνικό μπάσκετ απέδειξε ότι έχει τεχνογνωσία και πως γίνεται αρκετά καλή δουλειά».

Τέλος, αναφέρθηκε και στους τελικούς της Α1:

«Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλά. Ο ΠΑΟ είχε στριμώξει την ΤΣΣΚΑ σε όλο το ματς. Μακάρι να βλέπαμε έναν ελληνικό τελικό. Τώρα ελπίζω να δούμε πέντε πολύ ωραία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έρχεται αλλά υπάρχει η εμπειρία του Παναθηναϊκού. Θα μετρήσει το πώς ο Ολυμπιακός μπορέσει να συγκεντρωθεί στα παιχνίδια μετά από μια τόσο μεγάλη επιτυχία».

Keywords
Τυχαία Θέματα