Final Four | Περπέρογλου: "Εχουμε πίστη στην ομάδα μας"

Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και ο Στράτος Περπέρογλου κατά την διάρκεια της άφιξης των "πρασίνων" τόνισε ότι όλοι πιστεύουν στις δυνατότητες της ομάδας.

Η επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής ανέβασε ένα βίντεο από την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο και φιλοξένησε και δηλώσεις

του Στράτου Περπέρογλου.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είναι η τρίτη φορά που συμμετέχω σε Final-Four. Η αλήθεια είναι ότι η σεζόν δεν ξεκίνησε πολύ καλά για εμένα, αλλά τώρα βρίσκομαι εδώ μαζί με την ομάδα μου και θα κάνω ό,τι μπορώ για να νικήσει ο Παναθηναϊκός", δήλωσε αρχικά ο Στράτος Περπέρογλου.

Ο Στράτος Περπέρογλου ρωτήθηκε για το αν το γεγονός ότι είναι blogger στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, έχει φέρει γούρι στην ομάδα του... Αφού τις δύο τελευταίες φορές που έχει γράψει στο blog ο Παναθηναϊκός έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης:
"Ελπίζω και η τρίτη φορά να είναι το ίδιο τυχερή και να κατακτήσουμε το τρόπαιο και να συνεχίσω να διατηρώ το προσωπικό μου blog και κάθε χρόνο να νικάμε".

Στην συνέχεια ο παίκτης του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε πόσο καλή ομάδα είναι τελικά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τόνισε:
"Πιστεύω ότι η ΤΣΣΚΑ πιθανότατα είναι η καλύτερη ομάδα φέτος. Αγωνίζονται πολύ καλά καθόλη την διάρκεια της χρονιάς. Θα έχουμε έναν δύσκολο ματς, αλλά έχουμε πίστη στην ομάδα μας και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

Τέλος ο Στράτος Περπέρογλου αναφέρθηκε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς:
"Εχουμε την εμπειρία και τον προπονητή μας, ο οποίος έχει βρεθεί πολλές φορές σε Final-Four και μπορεί να δώσει την κατάλληλη καθοδήγηση ώστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα