Final Four | Οι ήρωες της Πόλης θυμούνται (video)

Ο τελικός της Ευρωλίγκα θα μείνει αξέχαστος στους φίλους του Ολυμπιακού και μερικοί εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της θρυλικής ανατροπής επί της ΤΣΣΚΑ θυμήθηκαν τα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης των “ερυθρόλευκων” στην Πόλη με την “ομάδα του στρατού”



“Οταν έχασε (σ.σ ο Σισκάουσκας) την πρώτη βολή, είπα στους συμπαίκτες μου να μου δώσουν την μπάλα για να οργανώσω την επίθεση”, ανέφερε ο Βασίλης Σπανούλης στην κάμερα της

Ευρωλίγκα ενώ στη συνέχεια ο Κώστας Παπανικολάου πρόσθεσε:

“Μάζεψα το ριμπάουντ, σήκωσα το κεφάλι μου, είδα τον Βασίλη και του έδωσα την μπάλα για το τελευταίο σουτ...”

Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης πρόσθεσε πως “σκεφτόμουν να δημιουργήσω ένα σουτ με καλές προϋποθέσεις είτε για εμένα είτε για τους συμπαίκτες μου. Ολοι στην άμυνα της ΤΣΣΚΑ προσπάθησαν να μην με αφήσουν να σουτάρω, οπότε κατάλαβα πως πρέπει να βρω ένα ανοικτό σουτ για τους συμπαίκτες μου”.

O Εϊσι Λο δήλωσε: “Η άμυνα έπεσε πάνω του, εκείνος κατάφερε να πασάρει στον Γιώργο (σ.σΠρίντεζη) και τα υπόλοιπα είναι ιστορία”.

Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως “δεν είχα χρόνο να σκεφτώ τι θα συμβεί, αν θα ευστοχήσω και τι θα πει ο κόσμος. Ημουν ο σωστός άνθρωπος στην κατάλληλη στιγμή κι έκανα το σουτ”, για να συμπληρώσει ο “Παπ” πως “η μπάλα πήγε ψηλά, πήδηξα αλλά μπήκε... Εμέναν, όμως, 0.7'' και άρχισα να φωνάζω στους συμπαίκτες μου πως δεν τελείωσε ο αγώνας. Οταν ο Τεόντοσιτς πέταξε την μπάλα και ο Κάιλ την έδιωξε, κατάλαβα πως όλα τέλειωσαν. Αρχισα να τρέχω σαν τρελός και δεν θυμάμαι τι έγινε μετά...”

Τέλος, ο Πρίντεζης ανέφερε ότι “ήμουν νευρικός και χρειάστηκε να περάσουν δύο με τρία λεπτά για να ηρεμήσω και να καταλάβω τι έγινε...”

Keywords
Τυχαία Θέματα