Final Four | Κιριλένκο: "Σταματήσαμε να παίζουμε"

O Ολυμπιακός τιμώρησε την ΤΣΣΚΑ στο τέταρτο δεκάλεπτο, δήλωσε ο Αντρέι Κιριλένκο στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και ζήτησε συγνώμη από τους φίλους της ρωσικής ομάδας.

"Αυτή η ήττα είναι μία μεγάλη απογοήτευση. Θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό, έκαναν ένα σπουδαίο παιχνίδι, όπου επέστρεψαν από τους 19 πόντους και αυτό θέλει καρδιά και κότσια. Πιστεύω

πως έκαναν σπουδαία δουλειά στο τέταρτο δεκάλεπτο, όπου μας τιμώρησαν. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι μας υποστήριξαν αρκετά. Είμαστε όσο απογοητευμένοι είναι και εκείνοι. Έχουμε μία σπουδαία ομάδα και είναι δύσκολο να μπαίνεις σε αυτή από την πρώτη χρονιά, που χτίζεται. Την περασμένη σεζόν, η ομάδα δεν κατάφερε να φτάσει στο TOP 16 και φέτος πήγαμε στον τελικό. Φυσικά και θέλαμε τον τίτλο, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, ο Ολυμπιακός υπερίσχυσε παντού. Ήταν καλύτεροι στο τέταρτο δεκάλεπτο. Έβαλαν μεγάλα τρίποντα στο τρίτο δεκάλεπτο και δεν απαντήσαμε. Δεν μπορούσε να προχωρήσουμε στην επίθεση, κολλήσαμε σε αυτό το σημείο. Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε το τι έγινε. Σταματήσαμε να παίζουμε και γι’ αυτό δεν επιζήσαμε με την τελευταίο σφύριγμα", δήλωσε ο άσος της ΤΣΣΚΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα