Eurobasket | Γκαλινάρι... παρών στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ!

Ο σούπερ-σταρ των Νάγκετς, Ντανίλο Γκαλινάρι, έδειξε και πάλι ότι είναι... πατριώτης και δεν θα μπορούσε να πει "όχι" στην Εθνική του ομάδα! Ο Ιταλός φόργουορντ ξεκαθάρισε ότι η "σκουάντρα ατζούρα" μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν, για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ το προσεχές καλοκαίρι!

Παρότι οι τραυματισμοί τη φετινή χρονιά τον ταλαιπώρησαν ιδιαίτερα, ο Ντανίλο Γκαλινάρι δεν το βάζει κάτω και αποδεικνύει εμπράκτως τι σημαίνει

για εκείνον να φορά το εθνόσημο στο στήθος! Ετσι, αντί να προτιμήσει το καλοκαίρι να κάνει μία πολύ καλή προετοιμασία και να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς ενόψει της νέας σεζόν, το αστέρι του Ντένβερ διαβεβαίωσε ότι θα είναι στη διάθεση της Εθνικής του ομάδας και θα ενισχύσει τις προσπάθειές της στα προκριματικά για πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ του 2013!

"Εχουμε αρχίσει μία νέα προσπάθεια από το περασμένο καλοκαίρι. Δεν είχαμε καλά αποτελέσματα στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, αλλά όταν αρχίζεις κάτι καινούριο είναι δύσκολο να έχεις αμέσως επιτυχία. Αυτό το καλοκαίρι πρέπει να πάρουμε την πρόκριση για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Εγώ είμαι μέσα. Είχα αρκετούς τραυματισμούς φέτος με τους Νάγκετς, αλλά τώρα είμαι καλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα