EURO CUP | Κουρτινάιτις: "Έτοιμοι για τον τελικό"

Η Χίμκι θα «μονομαχήσει» (17.15, Eurosport 2) με την Βαλένθια στον τελικό του Eurocup και ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας, Ρίμας Κουρτινάιτις αλλά και ο γνώριμός μας, Τόμας Κελάτι έδωσαν το στίγμα για την αναμέτρηση με τις «Νυχτερίδες».

"Είδα τα δύο πρώτα δεκάλεπτα του ημιτελικού της Βαλένθια και τους έχω παρακολουθήσει και στην Ισπανική Λίγκα. Βρίσκονται σε καλή κατάσταση και αγωνίζονται με τον Ισπανικό τρόπο, ο οποίος είναι πολύ γρήγορος και γεμάτος ενέργεια",

δήλωσε αρχικά ο Ρίμας Κουρτινάιτις στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης και στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Έχουμε κάνει σκάουτινγκ στα τελευταία τους πέντε παιχνίδια. Γνωρίζουμε τι κάνουν και πώς το κάνουν. Θα προετοιμάσουμε την ομάδα μα στην πρωινή προπόνηση και θα δούμε το τι θα συμβεί".

Χίμκι και Βαλένθια ήταν εκ των φαβορί για να βρεθούν στον τελικό του Eurocup, άποψη που συμμερίζεται και ο Τόμας Κελάτι: "Στο πίσω μέρος του μυαλού μου πάντα πίστευα ότι θα παίξουμε με την Βαλένθια. Όλοι έλεγαν πως θα ήταν ένας σπουδαίος τελικός, αν θα έπαιζαν σε αυτόν η Βαλένθια και η Χίμκι. Όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει να έρθουν (σ.σ στο γήπεδο) και να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά είναι αυτό που θέλαμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα