CAMP | Ενθουσιασμός για τον Διαμαντίδη στο TELEUNICOM BAC CAMP

Απάντησε στις ερωτήσεις των μικρών του θαυμαστών, τονίζοντας ότι θέλει να μείνει για πάντα στον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια έπαιξε μπάσκετ με τα πιτσιρίκια. Ο λόγος για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος ήταν προσκλεκλημένος στο καλοκαιρινό camp της Τeleunicom Basketball Academy Club, εκ των ιδρυτών της οποίας είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά που συμμετέχουν

στο καλοκαιρινό camp της Τeleunicom Basketball Academy Club, το απόγευμα της Παρασκευής. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος των ιδρυτών της Ακαδημίας Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, Δημήτρη Ιτούδη, Κώστα Παταβούκα και Γιώργου Ρεγγίνα και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους μικρούς του φίλους.

“Χαίρομαι πολύ που βλέπω όλους εσάς να συμμετέχετε σ' αυτό το camp. Πρέπει να μάθετε από μικροί τη σωστή τεχνική. Να μάθετε να σουτάρετε σωστά, να πασάρετε ή να κάνετε μπάσιμο με επιτυχία. Να χαίρεστε το παιχνίδι, το οποίο είναι ομαδικό άθλημα. Και μακάρι, γιατί όχι, να φθάσετε να παίξετε στο πιο ψηλό επίπεδο και να κάνετε πράγματα, τα οποία δεν έχετε καν φανταστεί”, ήταν τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος δεν αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των παιδιών. Όπως τους είπε, σκοπεύει να παίζει μπάσκετ για 3-4 χρόνια ακόμα, στεναχωρήθηκε για τον αποχώρηση του Ομπράντοβιτς από τον πάγκο της ομάδας, ξεχώρισε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο της Μπαρτσελόνα, ως τον πιο δύσκολο παίκτη που έχει αντιμετωπίσει, ενώ στην προτροπή ενός μικρού θαυμαστή του να μείνει για πάντα στον Παναθηναϊκό, πρόσθεσε: “Κι εγώ αυτό θέλω!”.


Με το προολυμπιακό τουρνουά προ των πυλών για την εθνική ομάδα μπάσκετ, ρωτήθηκε και για την επίσημη αγαπημένη των Ελλήνων φιλάθλων. “Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να αποχωρήσω. Με στεναχώρησε. Έχω φανταστικές αναμνήσεις, αλλά ήταν μια συνειδητή επιλογή γιατί δεν αντέχω στους ίδιους ρυθμούς χειμώνα καλοκαίρι. Τώρα όμως, στο μυαλό μου είναι μόνο ο Παναθηναϊκός”.


Μετά την... “ανάκριση” από τους μικρούς του φίλους, σειρά είχε η δράση! Αθλητές της Ακαδημίας συναγωνίστηκαν τον Διαμαντίδη σε διαγωνισμό βολών, κάποιοι άλλοι έπαιξαν μαζί του στο μισό γήπεδο, ενώ στο τέλος, όλα τα παιδιά πήραν αυτόγραφο από τον σούπερ σταρ των ευρωπαϊκών γηπέδων.


Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη περίοδος του καλοκαιρινού camp της Teleunicom Basketball Academy Club, ολοκληρώνεται το πρωί του Σαββάτου (23/6) με τους τελικούς των διαγωνισμών και τις βραβεύσεις των νικητών. Η δεύτερη περίοδος , θα διεξαχθεί στη Ρόδο από τη Δευτέρα 25 Ιουνίου έως το Σάββατο 30 Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα