AENK | Ξεκίνησε το ταξίδι... (pics)

Η Κηφισιά ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (26/8) την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν και την παρθενική της πτήση στα παρκέ της Α1.

Το «παρών» στο πρώτο ραντεβού της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου έδωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Γιώργος Βαγενάς και ο επίτιμος πρόεδρος της Κηφισιάς, Παναγιώτης Λατσούδας, οι οποίοι μίλησαν στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ των νεοφώτιστων στην Α1 ενώ στο Ζηρίνειο βρέθηκε

ο Δήμαρχος της Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης.

Η πρώτη προπόνηση της Κηφισιάς πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα 20 φιλάθλων, οι οποίοι έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα σε αυτήν δείχνοντας για ακόμη μία φορά την υποστήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδα.

Ο νεοφερμένος στην Κηφισιά αλλά γνώριμός μας από την θητεία του σε ΑΕΚ, Κολοσσό και Ικαρο, Σάσα Βασίλιεβιτς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα. Όποιον και αν ρώτησα μου είπε τα καλύτερα για τη Νέα Κηφισιά και τους ανθρώπους της. Οπότε για εμένα ήταν μια εύκολη απόφαση το να αποδεχτώ την πρόταση της».

Τέλος, ο Βόσνιος γκαρντ ξεκαθάρισε πως θα κάνει ό,τι του ζητηθεί από τον Ηλία Παπαθεοδώρου, ώστε η Κηφισιά να υλοποιήσει τους στόχους της. «Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους».

Keywords
Τυχαία Θέματα