AENK | Πηγαίνουν για έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΑΕΝΚ

Τη διενέργεια έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, με βασικά θέματα τις διαδικασίες σύστασης ΚΑΕ και την εκλογή της πενταμελούς επιτροπής που θα "τρέξει" το φλέγον αυτό ζήτημα, ανακοίνωσε η ΑΕΝΚ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΝΚ αναφέρει:

"Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ν.Κ. καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα διενεργηθεί την Κυριακή 2/6/2013 και σε

περίπτωση έλλειψης απαρτίας την επόμενη Κυριακή 9/6/2013 στo κλειστό γυμναστήριο Δ. Βικέλας, Ναυπλίου και Πελοποννήσου, και ώρα 11.00 πμ.

Με βάση τον Αθλητικό νόμο 2725/99 όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 3057/02 και ύστερα από απόφαση του Δ.Σ της ΑΕΝΚ με βάση το καταστατικό (άρθρο 15), ορίζονται τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης:

1. Έγκριση για ίδρυση Κ.Α.Ε (Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας) από την πλειοψηφία των μελών. Η έγκριση αφορά την Ανδρική Ομάδα. Τα υπόλοιπα τμήματα παραμένουν ερασιτεχνικά.

2. Ορισμός 5μελούς επιτροπής για τη σύσταση και δημιουργία της Κ.Α.Ε.

Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν τα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει όπως ορίζει το καταστατικό.
Η Ανδρική ομάδα έκανε μια εξαιρετική προσπάθεια και χρειάζεται την παρουσία σας στην Γενική Συνέλευση για να παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις.

Παρακαλούμε για την ενεργό συμμετοχή όλων ώστε να μη χαθεί η ευκαιρία ο σύλλογός μας να εκπροσωπηθεί στην Α1 Εθνική Κατηγορία Ανδρών Μπάσκετ. Η δημιουργία Κ.Α.Ε είναι απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής όπως απαραίτητη είναι και η έγκριση της από τα μέλη της ΑΕΝΚ".

Keywords
Τυχαία Θέματα