AENK | Παπαθεοδώρου: «Να προσαρμόσουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού»

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Ρέθυμνο (15/12, 16:00) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 μίλησε ο τεχνικός της Νέας Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

«Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι το Ρέθυμνο εκτός έδρας, η οποία έχει ένα ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού και θα πρέπει να προσαρμόσουμε αναλόγως και εμείς το ρυθμό του παιχνιδιού εκεί που τον θέλουμε εμείς και όχι εκεί που τον οδηγεί το Ρέθυμνο. Η δυσκολία του παιχνιδιού μας υποχρεώνει να είμαστε συγκεντρωμένοι επί 40 λεπτά στο παιχνίδι αν θέλουμε να διεκδικήσουμε

κάτι καλό», ήταν τα λόγια του Ηλία Παπαθεοδώρου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, με μια από τις πολύ καλές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Για μας αυτό το παιχνίδι είναι μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη και να πάμε με το καλύτερο τρόπο στις διακοπές των Χριστουγέννων. Το Ρέθυμνο παίζει πολύ καλά και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Κάναμε μια σημαντική νίκη την προηγούμενη αγωνιστική και κοιτάμε μπροστά ώστε να ολοκληρώσουμε το μήνα Δεκέμβριο δυνατοί», συμπλήρωσε για τους παίκτες ο Ντάριους Γκάρετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα